Sieradenwinkel.nl by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Ma t/m vrij voor 16.00 besteld, de volgende dag in huis
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen

Montreville horloges. Nieuw bij Sieradenwinkel.nl.

Jodhpur 7

Nieuw op sieradenwinkel.nl zijn de trendy horloges van het merk Montreville. Hieronder lees je meer over het merk.


Montreville maakt betaalbare luxe horloges die voor iedereen toegankelijk zijn. Elk horloge word in België ontworpen en is geïnspireerd op een indrukwekkende wereldstad. Stijlvolle en minimalistische uurwerken met indrukwekkende details.

Oslo 1Horloges met leren banden

Op sieradenwinkel.nl vind je twee horloges van Montreville met lederen bandje. Horloge Oslo en Manaus zijn klassieke horloges voor zowel jong als oud. De bruin leren bandjes passen bij eigenlijk iedere outfit. De Oslo is de eest klassieke van de twee. Deze heeft een donkerbruin leren bandje en een donkerbruine wijzerplaat. Een erg stijlvol exemplaar. Model Manaus is een klassiek horloge met een meer eigenwijze twist. Het lichtbruine leren bandje is mooi in contrast met de groenblauwe wijzerplaat. Een stoer, luxe en trendy horloge.

Goudkleurig horloge

Het enige goudkleurige horloge binnen de collectie van Montreville is de Luxor. Een elegant en uniek horloge met een goudkleurig metalen mesh bandje en contrasterende zwarte wijzerplaat. Een chique en opvallend horloge voor een extra luxe uitstraling.

Zwarte horloges

Montreville heeft twee unieke zwarte horloges ontworpen. Model Housten is een elegant en minimalistisch design. Model Baku is daarentegen iets grover. De kast van dit horloge ligt hoger op de pols dan bij de Housten. Beide modellen zijn gemaakt van nikkelvrij edelstaal.

Zilverkleurige horloges

Zilverkleurige horloges zijn een gewild sieraad voor mannen. Bij de horloges van Montreville is het lastig om een keuze te maken. Montreville heeft twee tijdloze horloges ontworpen. Model Reyjavik is een opvallend en uniek exemplaar met een IJzig blauwe wijzerplaat. Model Tokyo is subtiel en minimalistisch. Welke kies jij?

Blauw horloge van Montreville Jodhpur 1

Misschien wel de meest opvallende uit de horloge collectie van Montreville is het model Jodhpur. Een stoer horloge gemaakt van gecoat edelstaal in een diepe blauwe kleur. Het uurwerk wordt gesierd met roségoudkleurige aanduidingen. Een origineel ontwerp die iedere horlogeliefhebber wel in zijn bezit wil hebben.

Snel geleverd, mooie stropdassen met pochet en erg leuk dat ook stropdassen voor kinderen in dezelfde stof en uitvoering geleverd kunnen worden.
Ronald
De bretelswinkel geeft een heel goed overzicht van wat er te koop is in de wereld van bretels. Zelf ga ik binnenkort de Camino lopen vanuit Den Haag. Dat is 2000 km wandelen naar Santiago de Compostela in Noord-Spanje. Ik wilde natuurlijk zeker weten dat mijn broek niet zou afzakken onderweg en koos voor bretels, ook omdat naar alle waarschijnlijkheid ik flink zou afvallen en zelfs met een riem gaat de broek steeds lager zitten.
De verzending was snel en accuraat en de foto\' s kloppen helemaal met wat wordt opgestuurd. Erg handig was het plaatje waar je de knopen moet vastzetten zodat de bretels goed zitten.
eduard slootweg
Overzichtelijke site, snel bezorgd, mooie kwaliteit. Heel tevreden!
Wim van der Schoor
Prachtige kwaliteit en de volgende dag in huis. Niets op aan te merken.
Rik
Supersnel geleverd, fijn!
Hugo
Mijn eerste ervaring was een heel goede. Had enige separate bestellingen geplaatst. Een werd terstond toegestuurd, de andere liet op zich wachten. Telefoontje gepleegd en de fout/ vergissing werd zonder omhaal getraceerd. Bestelling volgende dag in huis.
En niet onbelangrijk: producten van prima kwaliteit.
Hans Beukema

Betaal veilig online

×